Politika kolačića za www.bernardjan.com

Kolačići i drugi identifikatori sastoje se se sastoje od dijelova koda instaliranih u pregledniku koji pomažu vlasniku u pružanju usluge u skladu s opisanom svrhom. Neke svrhe u koje su instalirani kolačići mogu također zahtijevati korisnikov pristanak.

 

Ako se instalacija kolačića temelji na pristanku, takav pristanak može se slobodno povući u bilo kojem trenutku slijedeći upute navedene u ovom dokumentu.

Za više informacija o kalifornijskim potrošačima i njihovim pravima na privatnost, korisnici mogu pročitati pravilo privatnosti.

Tehnički kolačići i kolačići koji poslužuju agregirane statističke svrhe

Aktivnost strogo potrebna za funkcioniranje usluge

 

Ova aplikacija koristi kolačiće za spremanje korisnikove sesije i za obavljanje drugih aktivnosti koje su strogo potrebne za rad ove aplikacije, primjerice u vezi s raspodjelom prometa.

 

Aktivnost koja se tiče uštede postavki, optimizacije i statistike

 

Ova aplikacija koristi kolačiće za spremanje postavki pregledavanja i za optimiziranje korisničkog iskustva pregledavanja. Među tim kolačićima su, primjerice, oni koji se koriste za određivanje jezičnih i valutnih postavki ili za upravljanje statistikama prvih strana koje izravno koristi vlasnik web-stranice.

Druge vrste kolačića ili treće strane koje instaliraju kolačiće

Neke od usluga navedenih u nastavku prikupljaju statistike u anonimnom i agregiranom obliku i za njih ne mora biti potrebna suglasnost korisnika ili ih vlasnik može upravljati izravno - ovisno kako su opisane - bez pomoći trećih strana.

Ako su neke usluge treće strane navedene među alatima u nastavku, one se mogu koristiti za praćenje navika pregledavanja korisnika - uz ovdje navedene podatke i bez znanja vlasnika. Detalje potražite u pravilima o privatnosti navedenih usluga.

Analitika

Usluge sadržane u ovom odjeljku omogućuju vlasniku praćenje i analizu web prometa te se mogu koristiti za praćenje ponašanja korisnika.

Google Analytics s anonimnim IP-om (Google Ireland Limited)

Google Analytics usluga je web analize tvrtke Google Inc. ("Google"). Google koristi prikupljene podatke kako bi pratio i pregledao upotrebu ove aplikacije, pripremio izvješća o svojim aktivnostima i dijelio ih s drugim Googleovim uslugama.
Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i prilagodbu oglasa vlastite oglasne mreže.
Ova integracija usluge Google Analytics anonimizira vašu IP adresu. Djeluje skraćivanjem IP adresa korisnika unutar država članica Europske unije ili u drugim zemljama ugovornicama u Sporazumu o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima cjelovita IP adresa bit će poslana Google poslužitelju i skraćena u SAD-u.

Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Irska – Privacy Policy.

Google Analytics (Google Ireland Limited)

Google Analytics usluga je web analize tvrtke Google Inc. ("Google"). Google koristi prikupljene podatke kako bi pratio i pregledao upotrebu ove aplikacije, pripremio izvješća o svojim aktivnostima i dijelio ih s drugim Googleovim uslugama.
Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i prilagodbu oglasa vlastite oglasne mreže.

Prikupljeni osobni podaci: kolačići i podaci o korištenju.

Mjesto obrade: Irska – Privacy Policy. Sudionik štita privatnosti.

Kako dati ili povući suglasnost za instalaciju kolačića

Pored onoga što je navedeno u ovom dokumentu, korisnik može upravljati postavkama kolačića izravno iz vlastitog preglednika i spriječiti, primjerice, trećim stranama da instaliraju kolačiće.
Kroz postavke preglednika moguće je izbrisati i kolačiće instalirane u prošlosti, uključujući kolačiće koji su možda spremili početnu suglasnost za instalaciju kolačića na ovoj web-stranici.
Korisnici, primjerice, mogu pronaći informacije o upravljanju kolačićima u najčešće korištenim preglednicima na sljedećim adresama: Google ChromeMozilla FirefoxApple Safari i Microsoft Internet Explorer.

U svezi s kolačićima koje su postavile treće strane, korisnici mogu upravljati svojim preferencijama i povlačenjem svog pristanka klikom na poveznicu za odustajanje (ako je data), koristeći sredstva navedena u politici privatnosti treće strane ili kontaktirajući treću stranu.

Bez obzira na gore navedeno, vlasnik obavještava da korisnici mogu slijediti upute date u naknadno povezanim inicijativama Your Online Choices (EU), Network Advertising Initiative (SAD) i Digital Advertising Alliance (SAD), DAAC (Kanada), DDAI (Japan) ili druge slične usluge. Takve inicijative omogućuju korisnicima da odaberu svoje postavke praćenja za većinu oglašavačkih alata. Vlasnik stoga preporučuje da korisnici koriste ove resurse uz informacije sadržane u ovom dokumentu.​

Vlasnik i kontrolor podataka

Bernard Vjeran Franolić
Ilica 218
10000 Zagreb
Hrvatska

Vlasnikova kontakt e-pošta: bernardjanofficial@yahoo.com

Budući da instaliranje kolačića trećih strana i drugih sustava praćenja putem usluga korištenih u ovoj aplikaciji ne može tehnički kontrolirati vlasnik, bilo kakve posebne reference na kolačića i sustave praćenja koje su postavile treće strane smatraju se indikativnim. Da bi se dobili potpuni podaci, korisnika ljubazno molimo da se konzultira s pravilima o privatnosti za odgovarajuće usluge treće strane navedene u ovom dokumentu.

S obzirom na objektivnu složenost identifikacije tehnologija temeljenih na kolačićima, korisnike se potiče da kontaktiraju vlasnika ako žele dobiti dodatne informacije o korištenju kolačića ovom aplikacijom.

Definicije i zakonske reference

Osobni podaci (ili podaci)

Sve informacije koje izravno, neizravno ili u vezi s drugim informacijama - uključujući osobni identifikacijski broj - omogućuju identifikaciju ili identifikaciju fizičke osobe.

Podaci o korištenju

Informacije prikupljene automatski putem ove aplikacije (ili usluge trećih strana koje se koriste u ovoj aplikaciji), što može uključivati: IP adrese ili nazive domena računala koje koriste korisnici koji se služe ovom aplikacijom, URI adrese (Uniform Resource Identifier), vrijeme zahtjeva, način korištenja za slanje zahtjeva poslužitelju, veličina zaprimljene datoteke u odgovoru, numerički kod koji pokazuje status poslužiteljeva odgovora (uspješan ishod, pogreška itd.), zemlja podrijetla, značajke preglednika i operacijskog sustava koje koristi korisnik, različite vremenske detalje po posjetu (npr. vrijeme provedeno na svakoj stranici unutar aplikacije i pojedinosti o putu koji slijedi unutar aplikacije s posebnim osvrtom na slijed posjećenih stranica i druge parametre o operacijskom sustavu uređaja i / ili korisničkom informatičkom okruženju.

Korisnik

Pojedinac koji koristi ovu prijavu i koji se, ako nije drukčije navedeno, podudara s predmetom podataka.

Predmet podataka

Fizička osoba na koju se odnose osobni podaci.

Obrađivač podataka (ili nadzornik podataka)

Fizička ili pravna osoba, javno tijelo, agencija ili drugo tijelo koje obrađuje osobne podatke u ime kontrolora, kako je opisano u ovom pravilu privatnosti.

Kontrolor podataka (ili vlasnik)

Fizička ili pravna osoba, javno tijelo, agencija ili drugo tijelo koje sama ili zajedno s drugima određuje svrhe i načine obrade osobnih podataka, uključujući sigurnosne mjere koje se odnose na rad i uporabu ove aplikacije. Kontrolor podataka, osim ako nije drukčije navedeno, jest vlasnik ove aplikacije.

Ova aplikacija

Sredstva kojima se prikupljaju i obrađuju osobni podaci korisnika.

Usluga

Usluga koju pruža ova aplikacija kao što je opisano u relativnim uvjetima (ako je dostupno) i na ovoj web lokaciji / aplikaciji.

Europska unija (ili EU)

Ako nije drukčije navedeno, sve reference Europskoj uniji u okviru ovog dokumenta uključuju sve trenutne članice Europske unije i Europski gospodarski prostor.

Kolačići

Mali skup podataka pohranjenih na korisničkom uređaju.

Pravne informacije

Ova izjava o zaštiti privatnosti pripremljena je na temelju odredbi višestrukih zakona, uključujući i čl. 13/14 Uredbe (EU) 2016/679 (Opća uredba o zaštiti podataka).

Ovo se pravilo privatnosti odnosi isključivo na ovu aplikaciju, ako u ovom dokumentu nije navedeno drukčije.

Zadnje ažuriranje: 24.prosinca 2019.

iubenda je poslužitelj ovog sadržaja i prikuplja samo osobne podatke koji su strogo potrebni za njegovo pružanje.

Prikaži čitavo Pravilo privatnosti.